Hallo wereld.

Welkom op mijn blog ‘de spullen van mijn moeder’. Het is een eerbetoon aan mijn moeder, die bijna twee jaar geleden vrij plotseling overleed. Mijn zus en ik hebben al haar spulletjes geërfd, en dat waren er nogal wat. Als het maar een beetje mogelijk was, hebben we het gehouden. Het zijn bijna allemaal bijzondere objecten, kunstvoorwerpen en veel kringloopvondsten. Bijna overal is wel een stukje vanaf, of er zit wel een krasje op. Maar wij zien de schoonheid, die onze moeder er ook in zag.

Ik lijk erg op mijn moeder, en door te schrijven over mijn grote en kleine ontdekkingen, op het gebied van interieur, maar ook over mijn leven, zet ik haar voort.

Eén antwoord op “Hallo wereld.”

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *